Om lokalen

Festlokalen Kolskjulet i hjärtat av Stockholm.

Lokalen Kolskjulet passar bra för alla typer av fester och tillfällen, sittande tillställning med upp till 110 gäster eller enbart mingel upp till 150 gäster. Det är en genuin skärgårdsmiljö mitt i stan med en panoramavy över Stockholms inlopp. Kolskjulet ligger på Kastellholmen med promenadavstånd från centrala Stockholm och möjligheter att förtöja båten precis utanför ingången!

 

Det är en festlokal med personlig karaktär som lämpar sig för såväl privata event som företagsevent. Vi har genom åren arrangerat många bröllop samt övriga middagar och fester i Kolskjulet, men även många konferenser; lunchkonferens och middagskonferens!
En tillställning i Kolskjulet
Gästerna anländer och fördrinken serveras. Om vädret tillåter står fördrinken uppdukat på den privata kajen med svårslagen utsikt. Efter inledande mingel och när samtliga gäster har anlänt är det dags att hitta sin placering.

 

Kolskjulets största sal är uppdukad med vita linnedukar, levande ljus och blomsterarrangemang i enlighet med den känsla ni önskar förmedla för kvällen. Den marina känslan genomsyrar lokalen och dess historia bidrar till en svårslagen atmosfär. När gästerna har slagit sig ner serveras vinet och förrätten kommer tätt därefter. Förrätt, varmrätt och dessert avnjuts, tal höjer stämningen ytterligare och efter middagen öppnar baren! Lokalen omvandlas till ett dansgolv och musik efter ert tycke och smak strömmar yt ur högtalarna. Kl. 01.00, med möjlighet till förlängning till 02.00 stänger baren och musiken tystnar medan gästerna minglar hemåt efter en minnesvärd kväll på